0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Een zandcement dekvloer is een dunne laag van zand en cement die over een betonnen ondergrond wordt gestort. Een zandcement dekvloer zorgt voor een egale en vlakke vloer waarop tegels, laminaat of andere vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een zandcement dekvloer is ook geschikt voor vloerverwarming, omdat het de warmte goed geleidt.

Bij MB Loodgieters zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van zandcement dekvloeren. We hebben al vele klanten in Hoorn en omgeving voorzien van een mooie en duurzame vloer. Een van onze recente projecten was bij een klant die zijn badkamer wilde laten renoveren.De klant had een oude en beschadigde vloer in zijn badkamer, die hij wilde vervangen door een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Hij nam contact op met MB Loodgieters, de expert in badkamerrenovatie in Hoorn en omgeving. We gingen bij hem langs om de situatie te bekijken en te meten. We adviseerden hem om een zandcement dekvloer te laten aanbrengen over de bestaande betonnen vloer. Zo zou hij een stevige en gladde basis krijgen voor zijn nieuwe tegelvloer en vloerverwarming.

De klant ging akkoord met ons voorstel en we maakten een afspraak voor de uitvoering. We kwamen met ons team van ervaren loodgieters om de klus te klaren. We begonnen met het verwijderen van de oude vloerbedekking en het schoonmaken van de betonnen vloer. We legden ook de leidingen voor de vloerverwarming.Vervolgens maakten we een mengsel van zand en cement met water in een speciale machine. We stortten het mengsel over de betonnen vloer en verdeelden het gelijkmatig met een rei. We zorgden ervoor dat de vloer waterpas was en dat er geen luchtbellen of oneffenheden waren. We lieten de zandcement dekvloer drogen en uitharden. Dit duurde ongeveer een week, afhankelijk van de dikte en de temperatuur. We controleerden regelmatig of de vloer goed droog was en of er geen scheuren of krimpen waren.

De klant was zeer blij met het resultaat en bedankte ons voor onze snelle en vakkundige service. Hij zei dat hij nu een mooie en comfortabele vloer had in zijn badkamer. Hij kon nu zijn nieuwe tegels laten plaatsen door ABC Vloeren, onze partner in vloeren.Heeft u ook interesse in een zandcement dekvloer voor uw badkamer of andere ruimte? Neem dan contact op met MB Loodgieters, uw betrouwbare loodgieter voor zandcement dekvloeren in Hoorn en omgeving. Wij staan voor u klaar met onze ambacht en gemak.