0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Afgelopen week hebben wij een bijzondere opdracht mogen uitvoeren bij de voormalige gevangenis in Hoorn. De gevangenis is momenteel in gebruik als museum, maar er moest nog een aantal aansluitingen worden gemaakt voor de wasmachine, een wasbakje en een afvoerpunt voor de schroefmachine.

Het was een uitdaging, want in de ruimte was alleen een afvoerpunt en een stukje waterleiding aanwezig. We hebben alles afgetapt en de drukverhoger uitgeschakeld voordat we aan de slag konden gaan.

Door van tevoren de klus goed op te nemen, konden we voorbereid aan het werk. We hebben de aansluitingen netjes en vakkundig aangelegd, zodat de klanten nu hun werk beter en makkelijker kunnen uitvoeren.

De klanten waren supertevreden met het resultaat. Ze zijn blij dat ze nu een wasmachine en een wasbakje hebben in de ruimte waar ze werken. De schroefmachine kunnen ze nu ook eenvoudig legen, wat veel tijd bespaart.

Wij zijn blij dat we deze bijzondere opdracht hebben mogen uitvoeren. Het is mooi om te zien dat de voormalige gevangenis in Hoorn een nieuwe bestemming krijgt. Het museum is een waardevolle toevoeging aan de stad.

Over Loodgieter in Hoorn

Loodgieter in Hoorn is een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden in Hoorn en omgeving. Wij zijn een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat altijd de beste kwaliteit levert.

Wij zijn u graag van dienst voor al uw loodgieterswerkzaamheden, zoals:

  • Aansluiten van wasmachine, wasbakje en afvoerpunt
  • Repareren van lekkages
  • Aanleggen van nieuwe waterleidingen
  • Vervangen van cv-ketels

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.