0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Een van de meest voorkomende problemen in een badkamer is het beschadigen of loslaten van de voegen tussen de tegels. Dit kan leiden tot lekkages, schimmel en een onfrisse uitstraling. Gelukkig kunt u bij MB Loodgieters terecht voor een professionele voegen reparatie.

Een van onze recente projecten was bij een klant die last had van lekkage in zijn badkamer. Hij had al verschillende pogingen gedaan om de voegen te herstellen, maar zonder succes. Hij besloot om ons te bellen voor een grondige aanpak.We gingen bij hem langs om de situatie te inspecteren en een lekkage onderzoek uit te voeren. We constateerden dat de voegen in slechte staat waren en dat er water achter de tegels was gekomen. We adviseerden de klant om alle voegen te laten vervangen en de tegels goed te laten drogen.

De klant ging akkoord met ons voorstel en we maakten een afspraak voor de uitvoering. We kwamen met ons team van ervaren loodgieters om de klus te klaren. We begonnen met het verwijderen van alle oude voegen met een speciale voegenhakker. We maakten de tegels en de ondergrond goed schoon en lieten ze een nacht drogen.De volgende dag kwamen we terug om de nieuwe voegen aan te brengen. We gebruikten een hoogwaardige voegmortel die bestand is tegen water, vuil en schimmel. We zorgden ervoor dat de voegen netjes en strak werden afgewerkt en dat de tegels schoon werden achtergelaten.

De klant was zeer blij met het resultaat en bedankte ons voor onze snelle en vakkundige service. Hij zei dat zijn badkamer er weer als nieuw uitzag en dat hij geen last meer had van lekkage. Hij gaf ons ook een goede beoordeling op onze website en Facebook-pagina. Heeft u ook last van beschadigde of losse voegen in uw badkamer of wilt u uw badkamer laten renoveren? Neem dan contact op met MB Loodgieters, uw betrouwbare loodgieter voor voegen reparatie in Hoorn en omgeving. Wij staan voor u klaar met onze kennis en kwaliteit.