0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Als loodgieter kom ik vaak bij mensen thuis die hun wasmachine aansluiting willen verplaatsen. Bijvoorbeeld omdat ze meer ruimte willen in de badkamer, of omdat ze een nieuwe wasmachine hebben gekocht die niet past op de oude plek. Het verplaatsen van een wasmachine aansluiting is niet altijd eenvoudig, maar wel mogelijk met de juiste kennis en materialen.

Een van mijn recente klussen was bij een nieuwbouw woning in Zwaag, waar de bewoners ook hun keuken aansluitingen wilden verplaatsen. Ze hadden een mooie nieuwe keuken besteld, maar die paste niet op de standaard plek waar de leidingen en stopcontacten zaten. Ze wilden de keuken aan de andere kant van de kamer hebben, waar meer licht en ruimte was.

Ik heb eerst samen met hen gekeken naar de mogelijkheden en de wensen. Ik heb uitgelegd wat er nodig was om de aansluitingen te verplaatsen, hoe lang het zou duren en wat het zou kosten. Ik heb ook gecontroleerd of er geen obstakels waren, zoals betonnen vloeren of muren, die het werk zouden bemoeilijken. Gelukkig viel dat mee en kon ik aan de slag.

Ik heb eerst de oude aansluitingen afgesloten en verwijderd. Daarna heb ik nieuwe leidingen getrokken voor het water, het gas en de afvoer. Ik heb ook nieuwe stopcontacten geplaatst voor de elektriciteit. Ik heb alles netjes weggewerkt in de muur of onder de vloer, zodat er geen lelijke buizen of draden te zien waren. Ik heb ook gezorgd voor voldoende isolatie en ventilatie, om vocht- en warmteproblemen te voorkomen. Toen de nieuwe aansluitingen klaar waren, heb ik de keuken geรฏnstalleerd en aangesloten. Ik heb alles getest op lekkages en werking. Alles werkte perfect en de keuken zag er prachtig uit. De bewoners waren erg blij met het resultaat en bedankten me voor mijn vakwerk.

Ik ben trots op mijn werk als loodgieter, omdat ik mensen kan helpen met hun wooncomfort en gemak. Ik vind het leuk om elke dag iets anders te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik werk graag met kwaliteitsmaterialen en gereedschappen, die ik altijd bij me heb in mijn bus. Ik ben ook altijd bereikbaar voor spoedgevallen of vragen.

Als je ook je wasmachine aansluiting of andere leidingen wilt verplaatsen, neem dan contact op met Loodgietersbedrijf M.B. Wij zijn een betrouwbaar en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in loodgieterswerkzaamheden. Wij werken in Zwaag en omgeving en bieden een goede service voor een eerlijke prijs. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of advies.