0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Bij het werken in nieuwbouwwoningen is het mij opgevallen dat het GSM-signaal vaak belabberd slecht of zelfs helemaal afwezig is, zelfs tijdens de bouw. Dit is een probleem waar veel klanten mee te maken hebben en daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om hen te helpen! Naast onze expertise als loodgieter en elektricien is het voor ons niet moeilijk om dakdoorvoeren te realiseren en kabels te trekken naar verschillende ruimtes in woningen, kantoren en bedrijfspanden.

Onze samenwerking met GSMVERSTERKERS.NL

Ik ben verheugd om te kunnen delen dat we een geweldige samenwerking zijn aangegaan met GSMVERSTERKERS.NL, gevestigd in Zwaag. Zij zijn een gerenommeerde webwinkel die zeer goed werkende en 100% goedgekeurde GSM-versterkers of repeaters verkopen voor alle providers en alle banden, zoals 2G, 4G en 5G.

De kracht van HIBOOST: De GSM-versterkers worden geleverd door GSMVERSTERKERS.NL en werken met een app op uw telefoon. Het merk van de versterkers is HIBOOST, een wereldwijd bekend merk dat zelfs een raceteam in Amerika sponsort. Dit garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van de versterkers.

Een oplossing op maat voor uw GSM-signaalproblemen: Als u last heeft van een zwak of slecht GSM-signaal, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of direct Erik van GSMVERSTERKERS.NL te benaderen. Samen kunnen we bekijken of we de installatie van de GSM-versterker kunnen combineren met onze loodgieterswerkzaamheden, waardoor u meteen kunt profiteren van een verbeterd GSM-signaal. Met onze ervaring en professionele aanpak bieden wij een oplossing op maat voor uw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor onze GSM-versterkers:

  • Zeer goed werkende en 100% goedgekeurde GSM-versterkers voor alle providers en banden.
  • Controleerbaar via een handige app op uw telefoon.
  • Merkversterkers van HIBOOST, een wereldwijd bekend en betrouwbaar merk.
  • Mogelijkheid om de installatie te combineren met onze loodgieterswerkzaamheden, voor een efficiënte en complete service.
Bij ons loodgietersbedrijf begrijpen we dat een zwak of slecht GSM-signaal een grote bron van frustratie kan zijn, vooral in nieuwbouwwoningen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met GSMVERSTERKERS.NL om onze klanten een passende oplossing te bieden.

Met onze ervaring en expertise kunnen we de installatie van GSM-versterkers combineren met onze loodgieterswerkzaamheden, waardoor u snel kunt genieten van een betrouwbaar GSM-signaal. Neem vandaag nog contact met ons op of benader Erik van GSMVERSTERKERS.NL en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van uw GSM-signaal.