0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Bij MB zijn we trots op ons vakmanschap en onze kennis van loodgieterswerk. We leveren altijd kwaliteit en zorgen voor tevreden klanten. Maar soms komen we situaties tegen waar we onze ogen niet kunnen geloven. Zoals die keer dat we werden ingeschakeld om een creatieve blunder van een andere vakman op te lossen.

Het begon allemaal toen een klant in Zwaag ons belde met een probleem. Hij had een nieuwe badkamer laten installeren door een andere loodgieter, die hij via internet had gevonden. Hij leek een goede prijs te hebben, maar al snel bleek dat hij niet zo goed was als hij beweerde.

De klant had namelijk last van lekkages, verstoppingen en slechte afwerking. Hij probeerde contact op te nemen met de loodgieter die de badkamer had geïnstalleerd, maar die nam niet meer op. Hij zat dus met een onbruikbare badkamer en een hoop ellende.

Hij besloot om ons te bellen voor hulp. Wij gingen meteen naar hem toe om de situatie te bekijken. Wat we daar aantroffen, was schokkend. De loodgieter had de leidingen verkeerd aangesloten, de afvoer niet goed geplaatst, de tegels slordig gelegd en de kitranden niet goed afgedicht. Het was een puinhoop.

We stelden de klant gerust en vertelden hem dat we het zouden oplossen. We gingen aan de slag om de fouten van de andere vakman te herstellen. We haalden de leidingen los en legden ze opnieuw aan, we plaatsten de afvoer op de juiste plek, we verwijderden de tegels en legden ze netjes terug, en we kitten de randen goed af. We testten alles om er zeker van te zijn dat er geen lekkages of verstoppingen meer waren.

De klant was dolblij met het resultaat en bedankte ons voor onze redding. Hij zei dat hij nooit meer een loodgieter via internet zou zoeken, maar altijd MB zou bellen. Hij gaf ons ook een goede beoordeling op onze website en Facebook-pagina.

Heeft u ook een probleem met uw badkamer of wilt u een nieuwe laten installeren? Neem dan contact op met MB, uw betrouwbare loodgieter in Zwaag en omgeving. Wij staan voor u klaar met onze ervaring en expertise.