0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Een nieuwe keuken is een grote investering, maar ook een grote verbetering voor uw huis. U wilt natuurlijk dat uw nieuwe keuken perfect past en werkt. Maar wat als de leidingen voor water, afvoer, gas en elektra niet op de juiste plek zitten? Dan heeft u een professionele loodgieter nodig om uw keuken voor te bereiden.

Dat is precies wat Marlo van MB Loodgieters deed voor een klant in Hoorn. De klant had een mooie nieuwe keuken besteld, maar kwam erachter dat de leidingen niet overeenkwamen met het ontwerp van de keuken. Hij nam contact op met MB Loodgieters, de specialist in keukenvoorbereiding in Hoorn en omgeving.

Marlo ging bij de klant langs om de situatie te bekijken en te meten. Hij maakte een plan om de leidingen te verleggen en aan te passen aan de nieuwe keuken. Hij overlegde met de klant over de beste oplossing en gaf een duidelijke offerte.

De klant ging akkoord met het voorstel en maakte een afspraak voor de uitvoering. Marlo kwam op de afgesproken dag met zijn gereedschap en materialen om de klus te klaren. Hij werkte netjes en vakkundig en zorgde ervoor dat alles goed werd aangesloten en getest.

De klant was zeer tevreden met het resultaat en bedankte Marlo voor zijn uitstekende werk. Hij kon nu zijn nieuwe keuken laten plaatsen zonder problemen. Hij zei dat hij MB Loodgieters zeker zou aanraden aan iedereen die een nieuwe keuken wil.

Heeft u ook een nieuwe keuken besteld of wilt u uw bestaande keuken laten aanpassen? Neem dan contact op met MB Loodgieters, uw betrouwbare partner voor keukenvoorbereiding in Hoorn en omgeving. Wij staan voor u klaar met onze ervaring en expertise. Kijk ook op onze website loodgieters-in-hoorn.nl voor meer informatie over onze diensten.