0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Bij MB weten we hoe belangrijk het is om een goede verwarmingsketel te hebben, vooral in de koude wintermaanden. Daarom bieden we onze klanten een snelle en professionele service voor ketel onderhoud en installatie.

Een van onze recente projecten was bij een klant in Zwaag, die een nieuwe verwarmingsketel nodig had voor zijn bestaande woning. Hij had al jaren dezelfde ketel, die steeds meer problemen gaf en veel energie verbruikte. Hij besloot om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

We gingen bij hem langs om de situatie te bekijken en adviseerden hem over de beste optie voor zijn huis. We stelden hem voor om een hoogrendementsketel te kiezen, die veel zuiniger en milieuvriendelijker is dan een conventionele ketel. Hij ging akkoord met ons voorstel en we maakten een afspraak voor de installatie.

Op de afgesproken dag kwamen we met ons team van ervaren loodgieters om de oude ketel te verwijderen en de nieuwe te plaatsen. We zorgden ervoor dat alles netjes en veilig werd aangesloten en dat de ketel goed werkte. We legden ook aan de klant uit hoe hij de ketel moest bedienen en onderhouden.

De klant was zeer tevreden met het resultaat en bedankte ons voor onze uitstekende service. Hij merkte meteen het verschil in comfort en energierekening. Hij zei dat hij ons zeker zou aanbevelen aan zijn vrienden en familie.

Bent u ook toe aan een nieuwe verwarmingsketel of wilt u uw bestaande ketel laten nakijken? Neem dan contact op met MB, uw betrouwbare loodgieter in Hoorn en omgeving. Wij staan voor u klaar met onze kwaliteit en vakmanschap.