0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

De zomer is begonnen en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van onze tuin. Of het nu gaat om lekker relaxen, barbecueën, spelen of tuinieren, een mooie en verzorgde tuin geeft ons veel plezier. Maar een tuin heeft ook water nodig, vooral als het warm en droog is. En dan is het wel zo handig om een buitenkraan te hebben.

Een buitenkraan is een kraan die aan de buitenmuur van uw huis wordt gemonteerd en die is aangesloten op de waterleiding. Zo kunt u makkelijk uw planten water geven, uw auto wassen, uw zwembad vullen of uw terras schoonspuiten. Een buitenkraan bespaart u tijd en moeite, want u hoeft niet meer met emmers of gieters te slepen. Bovendien kunt u een buitenkraan voorzien van een vorstvrije afsluiter, zodat u er het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Bij MB zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van buitenkranen. We hebben al vele klanten in Zwaag en omgeving blij gemaakt met deze handige voorziening. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte te maken. We zorgen voor een vakkundige en nette installatie, zodat u snel kunt genieten van uw buitenkraan.

Wilt u ook een buitenkraan laten plaatsen? Neem dan contact op met MB, uw betrouwbare loodgieter in Zwaag en omgeving. Wij staan voor u klaar met onze service en kwaliteit.