0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]

Bericht verzonden, wij spreken u snel

Bedankt voor uw interesse,
Marlo en zijn team

LOODGIETERSBEDRIJF MB - Loodgieter in Hoorn

Direct contact bel tussen 08:30 en 17:00 uur
op telefoonnummer: +31 6 153 453 05

Geef u mening over MB loodgietersbedrijf in Zwaag

De klanten gaven hun mening over ons. (Google)

Daniel Kos
Daniel Kos
04/04/2024
Zeer goede service. Marlo heeft bij ons een ketel vervangen en de vloerverwarming (die door een prutser was geinstalleerd) weer helemaal opnieuw ingesteld, zodat deze weer werkt.
Mimoun El Hannouti
Mimoun El Hannouti
26/03/2024
Dit bedrijf lijkt erg selectief te zijn in het aannemen van opdrachten. Na contact te hebben opgenomen vanwege een lekkende radiator, duurde het enkele dagen voordat ik überhaupt een reactie ontving van Marlo. Hij stelde voor om volgende week langs te komen en informeerde naar mijn beschikbaarheid. Ik heb dezelfde dag gereageerd en mijn beschikbaarheid doorgegeven (de hele week thuis, behalve woensdag). Ik heb dezelfde dag gereageerd en mijn beschikbaarheid doorgegeven (de hele week, behalve woensdag). Ondanks mijn snelle reactie heb ik geen verdere communicatie ontvangen, zelfs niet na een herinnering. De service laat zeker te wensen over en ik kan niet anders dan concluderen dat het bedrijf onprofessioneel en onbetrouwbaar is!
William Ravensbergen
William Ravensbergen
08/03/2024
Super deskundige loodgieter met hart voor de klant. Weet wat er moet gebeuren en doet er alles aan om het te fixen!
Blerdien
Blerdien
21/02/2024
Na alle enge verhalen over loodgieters die woekerprijzen vragen voor prutswerk met lood in mijn schoenen MB loodgieters gebeld. Wat een verademing! Mijn afvoer werd binnen de kortste tijd professioneel ontstopt en voor een zeer schappelijke prijs. Ik raad MB loodgieters bij iedereen aan! Hier hoef je niet bang te zijn dat je een oor wordt aangenaaid! Dankjewel Marlo!
Tom Beemsterboer
Tom Beemsterboer
18/02/2024
Fijne, duidelijke communicatie en goede service. Geen gezeur achteraf. Een topper die zijn werk goed wil afleveren en niet de kantjes er vanaf loopt op momenten dat het even lastiger word om iets knap op te lossen. Wij zijn weer blij met onze nieuwe ketel en kunnen zo weer heel wat jaren vooruit. Marlo, bedankt!
g
g
19/01/2024
Ik ben enorm tevreden met de snelle en efficiënte service die ik heb ontvangen van deze loodgieter. Na mijn belletje was hij dezelfde dag nog ter plaatse, wat ik als zeer professioneel en klantvriendelijk heb ervaren. Mijn wasbak was verstopt en veroorzaakte behoorlijk wat ongemak, Hij heeft het probleem snel en grondig opgelost. Hij legde duidelijk uit wat het probleem was en hoe hij het zou oplossen, wat ik als klant zeer op prijs stelde. Bovendien werkte hij snel en liet hij geen rommel achter. Mijn wasbak werkt nu weer als nieuw, en ik ben blij met de kwaliteit van het geleverde werk. Ik waardeer de professionaliteit, efficiëntie en klantenservice van deze loodgieter ten zeerste. Als ik in de toekomst weer loodgieterswerk nodig heb, zal ik zeker weer contact met hem opnemen. Dank je wel voor de uitstekende service!
Psychologenpraktijk Posthumus Psychotherapie
Psychologenpraktijk Posthumus Psychotherapie
12/01/2024
Kachel hield ermee op in de winter. Natuurlijk op de koudste dag. Meteen nadat ik belde kwamen ze naar een paar uur al langs. Super goed geholpen. Kachel werkt weer. Vooral heel tevreden over de goede bereikbaarheid, snelle afhandeling en deskundige mening. Ga zeker de volgende keer weer contact met ze opnemen 👍
Daniel Ivens
Daniel Ivens
12/01/2024
Heeft naar volle tevredenheid bij mijn moeder een nieuwe cv-ketel geplaatst. Traject van offerte tot plaatsing was aangenaam kort.
Menno Ritsema
Menno Ritsema
04/01/2024
Snelle service vlot geholpen met goed advies
Edwin Van Huut
Edwin Van Huut
04/01/2024
Super goed geholpen, waren er snel bij om het probleem op te lossen. Zeer goed in de communicatie.